Romaner undervejs

  1. Våddragten

Bagsidetekst:

Krigskorrespondent Amanda Millund har en perlerække af brændpunkter på sit CV. Men en udsendelse til Darfur får en brat ende, da hun vågner op som skudoffer på et felthospital og bliver forvekslet med en venezuelansk kvinde: En sporløst forsvundet marinebiolog, der viser sig at være en hidtil ukendt tvilling.

Tilbage i København begynder Amanda at optrevle barndommens fortielser. Samtidig er den engelske retsmediciner Michelle Martins på vej til Sydafrika for at forfølge et spor af illegale organer.

Amanda erfarer snart, at FARC tilsyneladende har kidnappet tvillingesøsteren og sætter karrieren på spil for at rejse til Venezuela. Her fornemmer hun hurtigt, at ikke alt er som det syner. Og i jagten på sandheden krydser hun spor med den engelske retsmediciner, som har fået færten af profithungrende transplantationslæger med mord på samvittigheden.

GENRE: Thriller

STATUS: 73 kapitler er færdigskrevne og redigeret (jeg har ikke længere tal på, hvor mange gange!) Den er til betalæsning og vil forhåbentlig blive udgivet inden for en overskuelig fremtid.

UNDERLIGGENDE TEMAER: Kidnapningen i Venezuela, terrorisme og illegal organhandel

 

2. Syndens frugt
(Arbejdstitel)

Foreløbig bagsidetekst:

En ung arkitektstuderende, Lorenzo, vågner op på et hotelværelse i Caracas med en død spansk kvinde ved sin side. Snart er han arresteret for mord og bliver, uden der bliver afsagt dom i sagen, smidt i en af verdens værste fængsler, hvor en daglig kamp for overlevelse begynder.

Men ikke nok med, at der et tale om en uretmæssig fængsling, udlandsdanskeren og journalisten Amanda Millund, der er ven med Lorenzo, tror han er gjort til syndebuk for et mord, han ikke har begået. Spørgsmålet er hvorfor? Og hvem var den myrdede kvinde egentlig?

Da situationen bliver mere og mere livstruende for Lorenzo i fængslet, sætter Amanda sig for at finde den sande morder. Og snart er hun viklet ind i en sag, der trækker tråde til tidligere spanske lejesoldaters illegale handel med næshorn horn og elfenben under dække af et mineselskab i Mozambique.

GENRE: Thriller

STATUS: De første 4 kapitler er skrevet. Plot og struktur er nogenlunde på plads, men der er laaaang vej endnu.

UNDERLIGGENDE TEMAER: Menneskerettighedskrænkelser i venezuelanske fængsler. Lejesoldater, minedrift og krybskytteri.

images-2

Advertisements